De dromencursus is geschikt voor mensen die zich bezighouden met spiritualiteit of soms ook hun paranormale geaardheid en zich hierin willen ontwikkelen. Er zijn ook cursisten geweest die zich juist wilden bezighouden met hun levensdroom, hun eigenlijke doel in het leven. Ook dan is de dromencursus een prachtige manier om het onbewuste bewust te laten worden en datgene waar je echt gelukkig van wordt in de praktijk te gaan brengen.
Dromen dragen een schat aan informatie met zich mee over wie wij zijn en welke leerprocessen onderdeel zijn van onze spirituele ontwikkeling. Ze brengen ons niet alleen in aanraking met de diepere lagen in onszelf maar juist ook met de boodschappen uit het boven-bewuste (of 'van boven'). Wanneer je 'eigen' bent met je persoonlijke symbolieken, is het makkelijk de betekenis van de droom te begrijpen en de onderliggende boodschap ter harte te nemen. Zeker wanneer je hooggevoelig bent, zijn dromen een prachtige bron van waaruit je thuis kan komen- en blijven.
Inhoud en datums:

Tijdens de cursus maak je kennis met de verschillende soorten dromen, de lagen in een droom en verschillende manieren om de betekenis helder te krijgen. We besteden aandacht aan archetypen (Jung), droomthema's en universele symbolieken. De bijeenkomsten zijn voornamelijk gericht op het onderzoeken van de eigen persoonlijke symbolieken en het herkennen van mechanismen in de droom. Het oefenmateriaal bestaat uit het inbrengen van de eigen dromen. Wanneer je een levensdroom inbrengt gaan we kijken naar obstakels en kansen. Wat staat in de weg en wat is jouw oorspronkelijke pad. We gebruiken dromen dan als hulpmiddel om het doel vorm te geven en te bereiken. Wanneer je hoog-sensitief bent werken we ook met energie- en/of visualisatie-oefeningen, aarding en meditatie, afhankelijk van je vraag of droom.

'Droomduiding, hoe doe je dat' is ook los verkrijgbaar als iBook via de iTunes Store of als PDF door €21,99 over te maken op NL14INGB0008351371 ten name van P.L. Riemeijer onder vermelding van 'Droomduiding PDF' en je e-mailadres.
Stacks Image 10