Geloof in jezelf, en vertrouw je ingevingen.
Sonja Dover

Een jaar of vijf geleden werden we gebeld door de dierenambulance; onze kater, meneer Jansen, bleek binnengebracht met zeer ernstig letsel. Dit bleek te kloppen. Oorzaak onbekend. Meneer Jansen hebben ze kunnen redden, één van z’n achterpootjes helaas niet. Wij wilden erg graag weten wat er precies gebeurd was. Was hij aangereden? Gegrepen door een hond? Nelleke bood hulp! En hoe... Al onze vragen werden beantwoord. Met haar geduld, haar humor, haar expertise ging ze in gesprek en wisten wij wat meneer Jansen nodig had, wat er door hem heenging en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ontzettend bijzonder!
Stacks Image 16

Afgelopen week hadden wij haar hulp wederom nodig. Meneer Jansen was zichzelf niet. Hij leek geen pijn te hebben maar was lusteloos en liep nog wat ongemakkelijker dan dat hij al deed. Nelleke raadde aan om naar de dierenarts te gaan. Zij voelde zijn pijn wél! Weer wist zij perfect te benoemen wat hem mankeerde. De dierenarts stelde dezelfde diagnose en raadde ons aan om terug te komen als het 3 dagen later niet beter zou gaan. En zo geschiedde, we zagen geen vooruitgang. Echter een paar uur voordat we naar de dierenarts zouden gaan, bleek onze meneer Jansen spoorloos. Ontsnapt uit huis. Voor de 3e keer schakelden we Nellekes’ hulp in. Met succes! Waar we zelf al de hele ochtend de buurt afstruinden, roepend en met brokjes rammelend lukte het Nelleke om hem binnen een half uur naar huis te sturen. Daar zat ‘ie. Voor de deur. Precies op tijd voor onze afspraak. ;-) Inmiddels gaat het een stukje beter met meneer Jansen!

We zijn Nelleke ontzettend dankbaar voor haar hulp! Ze is zeer vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Met haar geduld en gedrevenheid weet zij telkens weer de vinger op de zere plek te leggen en dit uitstekend te verwoorden in de taal die bij ons en meneer Jansen past. Je bent een topper, Nelleke!


Ik kwam met Nelleke in aanraking via de Paravisie bellijn, ze bleek gelijk tot de kern te komen bij mijn vragen en heel specifiek antwoord te geven. Gezien mijn ervaring met veel zieners , mediums en paragnosten aan de telefoon maar ook op beurzen vond ik dat best heel bijzonder. Iedereen levert goed werk, maar hier was wel direct een klik en merk je direct dat ze er veel plezier in heeft.
Nadat we daarna via de mail contact hadden gehad en we elkaar daarna weer spraken was er nog meer verdieping en tips die zo hands-on waren dat ik er direct wat aan had.
Ook mijn man had er met zijn werksituatie gelijk was aan en ook tips met betrekking tot moeizame relaties.
Haar intentie was steeds lief en verbindend in plaats van kritisch. Daarna heb ik haar aan nog meer mensen aanbevolen , die allemaal enthousiast waren. Ik ga haar zeker vaker bellen en gun een ieder deze tips! Absoluut een puur en zuiver medium, die haar vak verstaat.


Esther

Heel graag wil ik je even bedanken voor de mooie mail die je hebt verstuurd.
Het was en is een heel hartverwarmende boodschap die je me hebt gebracht: heel erg herkenbaar en puur.
Dank je wel voor de rust die ik kon ervaren in en tussen de woorden die je schreef.
Dit alles is nog aan het nazinderen .............
Dank je wel.

Anoniem

Afgelopen week kreeg ik een reading van Nelleke.
Ze voelde precies aan waar bij mij de pijn zit en kon mij heel goed uitleg geven over waar dit vandaan komt.
Pijn zowel fysiek als emotioneel.
Het is een lieve, warme vrouw, die zich echt inleeft in jouw situatie en zich voor je inzet.
Ze heeft mij veel vertrouwen gegeven in hoe ik om kan gaan met mijn pijn, ik zie weer perspectief.
Het consult heeft me inzicht gegeven en verder geholpen, daar ben ik heel blij mee.
Ik vond het ook heel frappant en heel bijzonder wat ze allemaal wist te vertellen, terwijl zij niets van mij wist, het klopte allemaal!

Roza

Zeer verrast door de fotoreading van Nelleke. Het heeft mij geholpen om dingen uit het verleden los te laten. Maar ook me sterker en weerbaarder te maken in het heden en toekomst. Krijgt nog een vervolg, waar ik erg blij mee ben.

Willeke

Ik geloof in jou.
Mijn moeder en ik hebben rust gevonden.

Cynthia

Er is mij een duidelijke spiegel voorgehouden en er zijn voor mij onbekende dingen helder geworden. Ik weet nu dat alles goed zal komen maar dat dat wel iets van mijzelf vraagt. Ontzettend bedankt! Ik heb een stukje rust gevonden waar ik zo naarstig naar op zoek was. Dank je wel.

Suzanne

Bij deze wil ik je bedanken voor het geven van de basis cursus voetreflexmassage. Ik vond het geweldig om te doen. Had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn. Heb er veel geleerd. Jij legde het ook goed en vriendelijk uit. Je had echt de tijd voor ons, ook als we het even weer eens niet wisten. Zou graag volgend jaar de vervolg cursus willen doen.

Erna