Nelleke
Mijn naam is Petronella, kortweg Nelleke, en ben als zondagskind geboren in februari 1967 te Rijssen. Als kind al 'wist' ik dingen -die ik vervolgens ook vertelde. Daar zitten volwassenen niet altijd op te wachten. Op mijn beurt bekeek ik de volwassenen met een beschouwende blik; in mijn ogen waren ze bijna nooit zichzelf. Stond mij dat ook te wachten wanneer ik groot was?

Anders
Als hobby's had ik handlijnkunde en Tarot-lezen, schreef ik verhalen over hoe het is als je dood gaat en zoveel dingen waren voor mij zo vanzelfsprekend dat ik me eigenlijk niet voor kon stellen dat anderen daar geen voeling mee hadden. Het was toch heel simpel om 's morgens aan 'boven' te vragen of je je regenpak mee moest nemen?
Hart en Ziel
Nadat mijn ouders kort na elkaar kwamen te overlijden kwam ik in de ziektewet terecht en kreeg mijn leven een ander perspectief. Teruggeworpen op mijzelf begreep ik dat het juist de bedoeling is voor mij om contact te hebben met de andere wereld en het niet langer af te schermen. Ik volgde de Masterclass Foto-reading aan de mediumschool van Sonja Dover en hiermee kwam ik met hart en ziel weer op mijn plek.
Stacks Image 23